image

Kelvin Rorive (GVIB): Code voor Informatiebeveiliging van grote waarde voor bedrijven

woensdag 13 april 2005, 10:40 door Redactie, 3 reacties

Ing. K.F. (Kelvin) Rorive MSc CISSP is werkzaam bij StrICT consultancy te Woerden en is senior security consultant. Kelvin is afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht in Telematica en heeft daarna zijn master-graad behaald in ICT management en heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring in de informatiebeveiliging. Hij helpt organisaties bij het tot elkaar brengen van de technologie en de organisatie/beleid op het gebied van informatiebeveiliging. Hij gebruikt daarvoor regelmatig de Code voor informatiebeveiliging. Kelvin publiceert regelmatig over onderwerpen op dit kruisvlak tussen technologie en organisatie. Kelvin is actief binnen de activiteitencommissie van het Genootschap van Informatiebeveiligers (GvIB) en is samen met andere in de commissie verantwoordelijk voor het regelmatig (ong. 8 keer per jaar) organiseren van lezingen en evenementen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot informatiebeveiliging.

De presentatie van Kelvin gaat in op de waarde die de code van informatiebeveiliging voor organisaties kan hebben. Vanuit zijn praktische ervaring van het toepassen van de code zal Kelvin de nodige voor- en nadelen van de code aanstippen en hoe de code effectief kan worden gebruikt bij het vormen van beleid en het vaststellen van beveiligingsmaatregelen.

Kaarten voor het congres zijn hier te bestellen.

Reacties (3)
13-04-2005, 12:43 door Anoniem
Is dit een nieuwssite of zijn we gedegradeerd tot advertentiekanaal voor
beurzen e.d.??
13-04-2005, 13:38 door Anoniem
het is een security.nl congres dus maken ze er zelf wat
reclame voor, misschien een tag ervoor maar verder begrijpelijk.
13-04-2005, 14:46 door raboof
Het GvIB, een eldorado voor iedereen die zich
professioneel met informatiebeveiliging bezig houdt.
Voor € 150,- kunt u lid zijn van de grootste en meest actieve vereniging op het gebied van informatiebeveiliging

Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Kent iemand
de achtergrond van die club? Is het wat?

De voorzitter is iemand van crypsys.nl, en de website is gezien de hoeveel-heid afbreekstreepjes op ra-re plaatsen van dezelfde hand.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.