image

Security.nl Congres 2005: Bluetooth hacking en mobiele dreigingen

vrijdag 15 april 2005, 13:22 door Redactie, 0 reacties

Naast Martin Vliem (Microsoft), Kelvin Rorive (GVIB), Hedy van der Ende (GovCERT) is ook Ralph Moonen (KPMG) een van de sprekers tijdens het Security.NL Congres 2005 dat volgende week dinsdag zal plaatsvinden.

Ralph Moonen is een EDP-audit manager bij KPMG Information Risk Management. Ralph werkt al sinds 1998 bij KPMG en was daarvoor werkzaam bij AT&T Network Systems (Lucent) en de VARA.

Sinds zijn komst bij KPMG heeft Ralph de nodige ervaring op het gebied van auditing en consultancy opgedaan. Ralph heeft menig systeem audit en penetratietest uitgevoerd en verschillende security architecturen geimplementeerd en geevalueerd. Ralph geeft ook internet security klassen aan de Universiteit van Tilburg en aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Tijdens de presentatie "Dreigingen voor de mobiele werkplaats", zal Ralph de risico's waar moderne mobiele technologieen mee te maken hebben, behandelen. Sommige bekende en minder bekende dreigingen en risico's worden behandeld en mogelijk zal er ook een demonstratie van bluetooth hacking gegeven worden.

Kaarten voor het congres zijn via deze pagina te bestellen.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.