image

Gemengde berichten

dinsdag 19 december 2000, 23:55 door Redactie, 0 reacties

Experts verwachten dat de nieuwe Amerikaanse president Bush een strakker beleid dan zijn voorganger zal voeren met betrekking tot de beveiliging van de electronische infrastructuur van de VS.

In de Hindustan Times een interessant artikel over informatie-oorlog in Azie, behalve het stuk aan het eind over de Hong Kong Blondes, dat grotendeel uit de duim gezogen lijkt te zijn.

Volgens This Is London persen krakers tientallen bedrijven af door eerst vertrouwelijke klantgegevens te stelen en deze vervolgens tegen losgeld weer terug te geven.

Content Technologies, leider in de
ontwikkeling van e-mailbeveiliging en beveiligingsprocedures , biedt
IT-afdelingen een gratis 'overlevingspakket' voor de komende feestdagen. (met daarin de email-scanner MailSweeper). Helaas alleen voor afdelingen die Windows gebruiken, aan de andere kant, deze hebben het waarschijnlijk het hardst nodig.

De actieve krakersgroup 'Anti Security' kraakte vandaag de site van de door WebTrends overgenomen security scanner voor NT, Asmodeus.

Een Amerikaanse rechter heeft bepaald dat zogenaamde portscans legaal zijn.

In de nieuwe Crypto-Gram onder andere een interessant verhaal over de voors en tegens van electronisch stemmen.

Op root66.org is de FreeBSD Advisory betreffende fouten in het /proc bestandssysteem waar we vorige week melding van maakten nu te lezen.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.