image

Adobe dicht ernstig lek in Shockwave Player

woensdag 24 juni 2009, 11:58 door Redactie, 3 reacties

Adobe heeft een ernstig beveiligingslek in Shockwave Player 11.5.0.59 en eerder gepatcht, waardoor een aanvaller kwetsbare systemen kon overnemen. Om de update te installeren krijgen gebruikers het advies om eerst de oudere versie te verwijderen, het systeem te herstarten en vervolgens Shockwave versie 11.5.0.600 te installeren. Het lek in de software zou voor drive-by aanvallen te gebruiken zijn.

Reacties (3)
24-06-2009, 12:41 door Anoniem
Wat hier nou nut aan om Adobe Shockwave installeren? Op de meest computers is Adobe Player Flash voorgeinstalleerd ook op een OEM Packard Bell notebook. Vroeger gebruikten ik weleens Encarta dan moest je Adobe Sockwave installeren.

Hoe zit dat nou eigelijk met beveiliginglekken vraag ik me af?Je kan het vergelijk met de bliksem zoekt altijd het hoogste punt bij inslag en virus en malware zoeken altijd het zwakste punt op van software die je geinstalleerd hebt opje computer! Wanneer de bliksem inslaat in je computer was je vergeten eenbliksemafleider installeren op je pc! Wanneer je computer is besmet met Malware en virus was toevalig slachtoffer van je leverancier die teveel troep heeft voorgeinstalleerd op jou computer.
24-06-2009, 15:57 door Anoniem
http://www.filehippo.com/download_shockwave/
24-06-2009, 21:24 door Anoniem
Door Anoniem: virus en malware zoeken altijd het zwakste punt op van software die je geinstalleerd hebt opje computer!

Wat een onzin, virussen gebruiken het lek waarvoor ze geprogrammeerd zijn, ze zoeken geen zwakken plakken op.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.