image

Ernstige lekken in Google Chrome en Safari ontdekt

vrijdag 30 september 2011, 11:22 door Redactie, 2 reacties

Het Franse beveiligingsbedrijf VUPEN zegt dat het twee ernstige beveiligingslekken in Google Chrome en Apple Safari heeft ontdekt, waardoor een aanvaller willekeurige code kan uitvoeren. De kwetsbaarheden bevinden zich in de WebKit-engine die zowel Chrome als Safari gebruiken. Details van de lekken onthult VUPEN alleen aan betalende overheidsinstanties en grote ondernemingen.

De laatste keer dat het beveiligingsbedrijf een kwetsbaarheid in Google Chrome ontdekte ontstond er een heftige discussie tussen het Google Security Team en VUPEN. Volgens Google beschikte VUPEN destijds alleen over een lek in Flash en was men niet in staat om uit de sandbox-beveiliging van de browser te breken.

Reacties (2)
30-09-2011, 11:40 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
30-09-2011, 13:18 door Anoniem
Ja hoor....ze zijn er weer... Le Fransoos Sans Monaaie...oftewel...de Fransman die je naait voor geld...hoewel...dat schijnt daar een volkshobby te zijn geloof ik...

Een lek wat alleen een lek is wanneer je ervoor betaald, dat is geen lek...dat heet " inkomen genereren" maar het is in deze tijd wel een methode natuurlijk.

Ach ja...als je maar lang genoeg zoekt naar iets zul je het uiteindelijk ook wel vinden...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.