image

30.000 virussen te koop op DVD

donderdag 31 oktober 2002, 13:39 door Redactie, 5 reacties

Wat doe je als je in Saoedi-Arabië rondloopt en allerlei handelaren vragen of je interesse hebt in illegale software, DVD's en muziek CD's? Antwoord, je vraagt om anti-virus software. Dit is het begin van een bijzondere koop, die uiteindelijk eindigt met de aanschaf van een DVD waarop 30.000 virussen staan. Het bleek om een zorgvuldig samengestelde DVD te gaan met een grote verscheidenheid aan virussen. Volgens de verkoper van de DVD was er een grote vraag naar dit soort compilaties. Helaas voor de verkoper van de DVD gaf de koper hem aan bij de politie.

Reacties (5)
31-10-2002, 15:33 door Anoniem
Na ongeveer 4 jaar in de antivirus gezeten te hebben is mijn CD collectie aan virii ongeveer 15000 stuks.
Ik moet binnenkort weer eens gaan reizen om mijn collectie een beetje uit te breiden.
31-10-2002, 20:40 door Anoniem
Ik heb er zelf maar een paar honderd (oude en nieuwe) en ik gebruik ze om zo af en toe eens een virusscanner mee te testen. Ik weet dat er veel mensen zijn die dit soort bestandjes fanatiek aan het sparen zijn, maar wat ik me dan afvraag is: Waarom?

Grtz. Berry.
31-10-2002, 22:12 door Anoniem
Virii collecties kopen kan helaas al meer dan tien jaar, ook in Nederland. Gelukkig is de kwaliteit van de aangeboden virii vrijwel zonder uitzondering bijzonder slecht.

[email]rob.greuter@nedsecure.nl[/email]
01-11-2002, 09:47 door Anoniem
Originally posted by Unregistered
Virii collecties kopen kan helaas al meer dan tien jaar, ook in Nederland. Gelukkig is de kwaliteit van de aangeboden virii vrijwel zonder uitzondering bijzonder slecht.

[email]rob.greuter@nedsecure.nl[/email]

Hihihi, ik kan me nog herinneren dat ik op de HCC dagen rondliep en daar het kraampje van Hacktic zie staan met diskettes met viruscollecties te koop. Dat ze daar nu al een DVD voor nodig hebben.

Als noot tussendoor: vroeger was het verzamelen op zich nog wel aardig, het ging toen om de aparte dingen. De tegenwoordige verzamelaars zijn alleen nog maar bezig met 'Weeden' en hebben absoluut geen tijd om er maar iets mee te doen. Zie het maar als (euro)centen sparen, de een spaart ze om er eentje van elk jaar te hebben en poetst ze en stopt ze in een speciaal mapje, de ander spaart alle centen en mikt ze in een grote pot.
04-11-2002, 15:40 door Anoniem
Originally posted by Richard
Als noot tussendoor: vroeger was het verzamelen op zich nog wel aardig, het ging toen om de aparte dingen

IDD vroeger waren ze nog wel is origineel, het pong virus was zelfs nogwel grappig om te zien net als falling letters.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.