image

Pro-Irak virusschrijver dreigt met megavirus

donderdag 21 november 2002, 10:10 door Redactie, 4 reacties

Melhacker, een Maleise virusschrijver en hacker dreigt met het verspreiden van een megavirus als Amerika Irak aanvalt. Vladimor Chamlkovic, zoals Melhacker in het echt heet, heeft een grote sympathie voor Al-Qaida. Hij is onder andere verantwoordelijk voor VBS.OsamaLaden@mm, Melhack, Kamil, BleBla.J, en de Nedal worm. De dreiging tegenover Amerika zou bestaan uit een Internet worm die veel schade kan aanrichten. Iets waar ook een security agent van McAfee het mee eens is.



Bron: PCworld

Reacties (4)
21-11-2002, 10:54 door Anoniem
Ik ben nu al als de dood. Ik heb ook zo verschrikkelijk veel last gehad van het OsamaLaden virus... :-P
21-11-2002, 11:00 door Anoniem
Originally posted by wanajeroen
Ik ben nu al als de dood. Ik heb ook zo verschrikkelijk veel last gehad van het OsamaLaden virus... :-P

Ja idd, en ook de VBS.Nedal-A worm stelt niet veel voor. Deze creatie krijgt 16 van de 100 punten op virusalert.nl en wordt daarmee afgedaan als "lastig". Als je gewoon Outlook gepatched hebt en geen attachment's opent met de naam binladen_brasil.exe is er helemaal niets aan de hand... misschien trapt de onoplettende thuisgebruiker er nog in, maar van grote bedrijven kan ik me dat niet voorstellen.
21-11-2002, 16:59 door Anoniem
In de buurt van Azie hebben ze blijkbaar zoiets van "Die amerikanen zijn nu bang voor elk dreigement, laten we ze eens echt bang maken door met iets te dreigen waarbij iedereen getroffen kan worden."
22-11-2002, 14:04 door Anoniem
Wat een hacker zeg :P Virusjes schrijven voor w32... als hij nou dreigt met een nieuwe ssh en apache exploit dan zou hij nog eens indruk kunnen maken ;)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.