Dat is de omgekeerde wereld. Consumenten moeten zich hiertegen kunnen weren",
<<!!bzzzzzzztt!%*%#$@(&^%!!!bzzzzzzt!!>>>
(kortsluiting modus)Consumenten moeten zich kunnen weren tegen zowel ICT Waarborg als tegen de banken welteverstaan!
Met deze onzin
ondersteunt ICTwaarborg juist de banken met :
a) Het voor politie en eigen rechter spelen, dat is echter hun taak niet.
b) Voor rechter spelen op vlakken die ze volstrekt niet aangaat.
c) Het ontwijk gedrag van banken die het categorisch weigeren goede dreigingsanalyses te maken van werkelijke besmettingsfactoren en routines en bij uitblijven daarvan zich achter gemakkelijke algemeenheden verschuilen.
d) Het negeergedrag van banken door niet te willen werken aan oplossingen die daadwerkelijk veiligheid bieden.
e) Klanten te verplichten geld uit te gaan geven aan een dergelijk keurmerk, voor je het weet is het een verplichting voor van alles en nog wat en zal je prive computer eerst door derden gescreend moeten worden om nog ergens voor in aanmerking te kunnen komen.
Welke bedrijfstakken /overheden gaan volgen?
Welke nadere uitbreiding op de lijst van wat er op een computer wel of niet mag staan aan door derden gecertificeerde geaccepteerde en goedgekeurde bestanden gaat op termijn volgen?!
f) Last but not least de omgekeerde bewijslast te ondersteunen.
De bank ten eerste en als eerste, zou exact moeten aan kunnen tonen in detail waarom zij denkt dat de besmettingsoorzaak bij de klant ligt en waarom de bank daar niet tegen kon doen.
Daarna kan het weerwoord van de klant volgen op basis van alle beschikbare gedetailleerde informatie die de bank over betreffende zaak heeft gegeven.
Daarna dus pas en niet eerder.
Slim aangepakt en strategie gelukt : iemand heeft ooit wat geroepen aan een vergadertafel en inmiddels is een drogredenering tot waarheid verheven met deze gevolgen van dien.
als waarheid aangenomen en geen onderwerp meer van discussie terwijl het dat wel zou moeten zijn!
'Illegale' software kan weliswaar een dreiging zijn maar dat is zeker geen regel, bewijs dat maar eens.
Bovendien, wanneer is software precies 'illegaal'? Het betrekken van een dergelijk beoordelingscriterium is een bewuste poging om een probleem onoplosbaar ingewikkeld te maken, en dus niet, zeg maar bijna nooit te hoeven uitkeren.
Oplossing ; dit argument eruit en betere criteria verzinnen. Dat is echter niet in het belang van de banken.
Consequent nog verder doortrekken dan maar? : een grotere en meer reële dreiging zou dan nog zijn de programmatuur waarmee je onder meer of ook die geïnfecteerde software binnen zou kunnen halen, namelijk het gebruik van p2p download programma's.
Illegale software zou dan ook nog uitgebreid moeten worden met illegale media bestanden die ook kunnen leiden tot besmettingen al illegale films en muziek.
Zowel de banken als ICT waarborg waarborgen nu in ieder geval een legere beurs van de consument en scheppen precedenten die we niet moeten willen :
geen vette keuringsvingers aan en lange neuzen in privé eigendommen!Destructieve bemoeienis : een soort doorgeschoten Keurmerk Fetisjisme uit de doos van Pandora om maar vooral het eigen bestaan maar in takt te houden. Zichzelf in stand willen houden staat organisaties vrij, zeg dan niet dan je er voor anderen bent maar voor jezelf en treedt alleen op namens jezelf.
"Juridische Vraag" : kunnen zowel de Consumentenbond als ICTWaarborg op enige manier worden verplicht of officieel worden gehinderd danwel verboden worden nog namens de Nederlandse consument te spreken en op te treden?