image

Nieuwe beveiligingsupdate voor MS Internet Explorer

donderdag 6 februari 2003, 09:12 door Redactie, 2 reacties

Microsoft heeft een lek in de Internet Explorer browser opgelost. Door middel van dit lek kon door middel van een speciaal hiervoor opgezette site, ongeoorloofde toegang tot gegevens van de gebruiker en konden willekeurige programma's op de gebruikers-PC worden uitgevoerd. De volledige beschrijving van het probleem, tesamen met een oplossing, is te vinden in target=_blank>Microsoft Security Bulletin MS03-004.

Reacties (2)
06-02-2003, 09:35 door Anoniem
fixen ze nu dan ook de rest van de bugs die nog niet opgelost zijn? .. , voor de liefhebbers ( http://pivx.com/larholm/unpatched/ ) Hier een overzicht van de nog niet opgeloste bugs :)

greets De[x]teR
06-02-2003, 10:55 door Anoniem
In de jaren 70 werd ingebroken in het democratische gebouw in de VS. Naar aanleiding van die inbraak (om de verkiezing van president Nixon veilig te stellen?) werd de hele zaak WATER-GATE genoemd.

Tegenwoordig worden geen gebouwen, maar besturingsystemen ge-infiltreerd door volleerde inbrekers. Nu geen gebouw, maar WINDOWS, met aan het hoofd BILL GATES. We kunnen dus gerust van WINDOW-GATE(S) spreken......
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.