image

Microsoft verbetert Internet Explorer 11 voor bedrijven

dinsdag 24 november 2015, 11:09 door Redactie, 0 reacties

Microsoft heeft verschillende verbeteringen in Internet Explorer 11 doorgevoerd zodat het eenvoudiger voor bedrijven moet worden om naar de browser te upgraden. Vanaf januari 2016 zal Microsoft op Windows 7 alleen nog IE11 ondersteunen en zullen IE10 en ouder geen updates meer ontvangen.

Voor ondernemingen kan het migreren naar de nieuwere IE-versie echter voor problemen zorgen, zeker als er bedrijfsspecifieke applicaties worden gebruikt. Om deze organisaties tegemoet te komen zijn verschillende verbeteringen in de Enterpise Mode van IE11 doorgevoerd. Via deze modus kunnen applicaties worden gedraaid die voor oudere IE-versies zijn ontwikkeld. Zo worden in de nieuwste versie van de Enterprise Modus nu HTTP-poorten ondersteund.

Verder was het al mogelijk om verschillende IE-versies in IE11 te emuleren. Daarnaast is nu ook de Web Application Compatibility Lab Kit online verschenen. Via deze tool wordt klanten uitgelegd hoe ze de Enterprise Mode van IE11 moeten instellen en configureren. De kit bestaat uit virtual machines voor Windows 7 SP1 Enterprise en Windows 10 Enterprise. Er is daarnaast ook een 'lite' versie zonder virtual machines beschikbaar.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.