image

Windows 10 Anniversary Update klaar voor bedrijven

woensdag 30 november 2016, 11:24 door Redactie, 0 reacties

Microsoft heeft het groene licht gegeven om de Windows 10 Anniversary Update onder bedrijven uit te rollen. Dit is de derde grote versie van Windows 10 die op 2 augustus van dit jaar uitkwam. In tegenstelling tot eindgebruikers kunnen bedrijven aangeven hoe ze Windows 10-updates willen ontvangen.

Zo is er een Long Term Servicing (LTS) branch voor bedrijven met belangrijke systemen werken. In dit geval zullen er alleen beveiligingsupdates worden uitgerold, maar geen nieuwe features. Dan is er nog de "Current branch for Business" (CBB). Door computers en apparaten hiervoor in te stellen zullen er nieuwe feature-updates worden uitgerold nadat die uitgebreid in de consumentenmarkt zijn getest en gevalideerd. Op deze manier kunnen systemen met grote zekerheid worden geüpgraded. Het gaat hier alleen om nieuwe features. Beveiligingsupdates worden nog wel steeds meteen aangeboden.

Microsoft laat nu weten dat de Anniversary Update klaar is om via het CBB-kanaal te worden utigerold. "Dit is een belangrijke mijlpaal en laat zien dat deze versie is goedgekeurd door klanten, fabrikanten en partners en geeft organisaties het vertrouwen om op grote schaal uit te rollen", zegt Microsofts Michael Niehaus. Organisaties die van het CBB-kanaal gebruikmaken en de laatste cumulatieve update hebben geïnstalleerd hoeven verder geen actie te ondernemen en zullen de Anniversary Update automatisch ontvangen.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.