image

Anti-spam voorstellen kunnen e-mail vernietigen

vrijdag 1 augustus 2003, 11:25 door Redactie, 3 reacties

Hoewel niemand sympathie heeft voor de spammers die miljoenen inboxen vullen met beloftes van lagere hypotheken en grotere lichaamsdelen, steunt niet iedereen de nieuwe beweging die spammers van het Internet willen verbannen. Sommige online voorstanders zijn bang dat de heftige anti-spam maatregelen, zoals gecentraliseerde blacklists en het betalen voor het versturen, uiteindelijk e-mail kunnen vernietigen. Volgens Cindy Cohn van de Electronic Frontier Foundation, vergeten de anti-spam kruisvaarders het eerste principe van het Internet, namelijk dat informatie gratis van eind naar eind stroomt. (Wired)

Reacties (3)
01-08-2003, 12:26 door Anoniem
of je kan een spamfilter aanbieden als ISP en die optioneel houden voor de klant.

Of zoals xs4all doet, gewoon 2 emailbox'n, eentje voor gefilterde email en eentje met alles wat eruit werd gegooid
01-08-2003, 13:28 door Anoniem

Volgens Cindy Cohn van de Electronic Frontier Foundation, vergeten de anti-spam kruisvaarders het eerste principe van het Internet, namelijk dat informatie gratis van eind naar eind stroomt.


Gratis ? My *fscking* Arse, ik ben zo dom om te denken dat ik nog steeds betaal voor iedere spam die (onbedoeld) bij m'n users terecht komt. Of komt die troel iedere maand even bijleggen voor de extra BW die ik kwijt ben aan de zoveelste joe-job en alle dagelijkse crap die ons overspoelt ?

Dacht het niet.

Mijn servers, mijn bandbreedte, mijn policy. En ik ben niets vergeten, ik blokkeer alleen iedereen die denkt dat een 'beetje' stelen van heel veel mensen *wel* mag.


P.S. Wanneer ventileert de 'redactie' eens een eigen mening, in plaats van voortdurend 24 uur achter de feiten te copy&past-en ?


Het is w/e, hoera
03-08-2003, 22:29 door Anoniem
Het is w/e, hoera [/B][/QUOTE]
Ben je boos?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.