Poll
image

Hoogte- of dieptepunt van het afgelopen weekend:

maandag 22 juli 2024, 14:09 door Redactie, 3 reacties
Reacties (3)
Vandaag, 14:44 door Anoniem
Terugtrekken Biden. Dat heeft in potentie een enorme impact op hoe de wereldpolitiek zich de komende jaren ontwikkelt, omdat Trump iemand tegenover zich krijgt die niet nóg ouder is maar een stuk jonger.
Vandaag, 14:59 door MathFox
Hoogtepunt: Een barbecue met goede vrienden.
Vandaag, 16:54 door Anoniem
Tja, niemand in gezond verstand zou crowdstrike gebruiken, dus heb ik er geen last van... over gezond verstand gesproken, zolang shuffleboard niet de enige activiteit van VS presidenten zou zijn had die geriatrische afdeling al lang gesloten moeten zijn, resteert de F1... alleen maar verliezers..... Norris niet mogen winnen terwijl die in de laatste periode (1/3) duidelijk sneller was, ,verstappen die niet kon winnen, Piastri die gratis won, Leclerc die niet door zijn team om zeep geholpen werd, Russel die wel door zijn team gepiepeld werd, drama...
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.