image

Brave voor iOS laadt alle links voortaan standaard via HTTPS

donderdag 22 augustus 2024, 11:44 door Redactie, 0 reacties

Er is een nieuwe versie van de Brave-browser voor iOS verschenen die standaard alle links via HTTPS laadt. Wanneer een gebruiker op een HTTP-link klikt of invoert maakt de browser er automatisch HTTPS van. Volgens Brave is het de eerste browser voor iOS die 'HTTPS by default' toepast.

Wanneer de HTTPS-verbinding niet mogelijk is zal Brave terugvallen op het onbeveiligde HTTP. Net als bij de desktop- en Androidversies kunnen gebruikers een 'Strict mode' inschakelen. Daarbij zal de browser eerst een waarschuwing tonen voordat er op HTTP wordt teruggevallen. HTTPS by default is beschikbaar in Brave voor iOS versie 1.68. Gebruikers die de feature willen testen kunnen bijvoorbeeld http://example.com bezoeken.

Nog geen reacties
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.