image

Thunderbird krijgt feature voor overzetten accountinstellingen naar Androidversie

donderdag 3 oktober 2024, 14:46 door Redactie, 0 reacties

De desktopversie van Thunderbird krijgt een feature waarmee gebruikers hun accountinstellingen naar de Androidversie kunnen overzetten die later deze maand verschijnt. De feature moet ervoor zorgen dat gebruikers niet opnieuw hun accountinstellingen moeten invoeren. Thunderbird voor Android is de eerste mobiele versie van de e-mailclient.

Voor het overzetten van de accountinstellingen zal er in eerste instantie met QR-codes worden gewerkt, totdat de 'Account Sync' functionaliteit beschikbaar is. Door het eenvoudiger voor gebruikers te maken om hun accounts naar de Androidversie over te zetten wil Thunderbird het aantal mobiele gebruikers snel laten groeien en tegelijkertijd bestaande gebruikers binnen het Thunderbird-ecosysteem behouden.

Nog geen reacties
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.