image

Nu ook Internet Explorer problemen door Windows patch

maandag 17 oktober 2005, 13:05 door Redactie, 1 reacties

Niet alleen Windows patch MS05-051 blijkt problemen te veroorzaken, ook MS05-052 moest bij sommige gebruikers verwijderd worden om de PC weer werkend te krijgen. De update verhelpt een lek in de browser waardoor een aanvaller het volledige systeem kan overnemen.

Microsoft liet weten de problemen te onderzoeken, maar wilde nog niet bevestigen dat de patch buggy was. "We onderzoeken meldingen van problemen die na het installeren van update MS05-052 zijn ontstaan, en werken met deze klanten samen om het probleem te begrijpen" aldus een woordvoerder van de softwaregigant.

De problemen bestaan uit een niet meer werkende Internet Explorer tot het niet kunnen bezoeken van de Windows Update website. Volgens de meeste gebruikers verdwenen de problemen zodra de patch verwijderd werd. Een andere gebruiker laat weten dat de problemen mogelijk veroorzaakt worden bij mensen die op de Windows Update pagina de Express optie kiezen en alle patches tegelijkertijd installeren. Het een voor een installeren of het los downloaden van de updates zou dit probleem verhelpen.

Reacties (1)
17-10-2005, 15:19 door G-Force
Ik heb gewoon stuk voor stuk 8 patches geïnstalleerd en alles werkt hier
naar behoren. Alle software (Office 2003 SP1) tot anti-virus en Firewalls
hebben geen problemen opgeleverd met de nieuw patch voor IE.

Leuk detail: er is niet met de Express-mode gedownload.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.