image

Vernietigen van draadloze netwerken erg simpel

dinsdag 24 september 2002, 15:11 door Redactie, 6 reacties

Mensen die over de juiste apparatuur beschikken kunnen zonder enige problemen een draadloos netwerk vernietigen. Letterlijk dan. Het is namelijk mogelijk om via de juiste golflengte een draadloze hub met 400Watt te belasten en zo om te smelten tot een brandend hoopje plastic, en ook de draadloze netwerkkaarten in de omgeving van de hub zullen hierdoor defect raken. In theorie kan dit overal worden toegepast waar draadloze netwerken aanwezig zijn, zelfs op de Amerikaanse beurs zoals je kunt lezen op Security Focus.

Reacties (6)
24-09-2002, 16:52 door Anoniem
Om met 400 Watt te zenden heb je al een flinke lading accu's nodig, en moet je erg dichtbij staan. Steek hem dan liever in de fik met wat benzine als je toch al zo dichtbij bent ...

En zelfs met die vermogens blijft er geen 'brandend hoopje plastic' over. Het is een beetje een onzin verhaal ...
24-09-2002, 17:43 door Anoniem
Dus bij lopik gaan staat met radio (of erlangs rijden met de auto) moet ik maar niet meer doen?
Da's een zender van een x-aantal KILO-watt's.
24-09-2002, 18:32 door Virtal Technologies
Originally posted by Unregistered
Dus bij lopik gaan staat met radio (of erlangs rijden met de auto) moet ik maar niet meer doen?
Da's een zender van een x-aantal KILO-watt's.

De originele schrijver van het bericht (gregh <chows@ozemail.com.au>) meldt in feite ook helemaal niets inhoudelijks, ontbreekt het aan alle vormen van onderbouwing (het is nogal een bewering, zeker wanneer je de NYSE durft te noemen).

Die ,,bepaalde golflengte'' waar die meneer wazig op doelt zal hoogst waarschijnlijk in het GHz-segment liggen, waar magnetrons op werken :)

Te meer omdat hij spreekt over een ,,belasting'' van 400 Watt - en dus verbruik van energie suggereert door lucht (niet te verwarren met ,,de ether'').

Wanneer ik een apparaat in een magnetron zou laten belasten met 400 Watt aan rondgeschoten energie geloof ik best dat het nadien niet meer zal functioneren.
24-09-2002, 22:28 door Anoniem
>Wanneer ik een apparaat in een magnetron zou laten belasten >met 400 Watt aan rondgeschoten energie geloof ik best dat het >nadien niet meer zal functioneren. [/B][/QUOTE]
Maar wat heeft het dan nog met draadloze netwerken te maken ?
Ieder apparaat gaat dan stuk ... een beetje een onzin verhaal dus ...
24-09-2002, 23:47 door Anoniem
Originally posted by Unregistered
>Wanneer ik een apparaat in een magnetron zou laten belasten >met 400 Watt aan rondgeschoten energie geloof ik best dat het >nadien niet meer zal functioneren.

Maar wat heeft het dan nog met draadloze netwerken te maken ?
Ieder apparaat gaat dan stuk ... een beetje een onzin verhaal dus ... [/B][/QUOTE]
Kwek kwek kwek in het eigen vijvertje...

;)
30-09-2002, 23:20 door Anoniem
welke idioot gaat 'de juiste' apparatuur aanschaffen om het draadloos netwerk van de normale thuisgebruiker plat te branden
zoiemand moet dan wel erg veel tijd te besteden hebben... het gaat hier wellis waar alleen om het feit dat de mogelijkheid bestaat maar zeg nou eens zelf een raar figuur met een gigantische batterij naast je huis valt wel een klein beetje op

onzin dus ;)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.